Qui som?


Cristina Martínez-Rovira, economista amb gran sensibilitat per l'estètica i dots resolutius per a les necessitats de les persones que conviuen als seus espais.
Va començar la seva curiositat per l'interiorisme i va obrir la botiga de mobiliari i decoració “A l'est de l'Edèn“, la qual cosa li va permetre descobrir aquest món i involucrar-se molt estretament.
Des de llavors, ha desenvolupat diversos projectes vinculats amb el sector turístic i empreses estrangeres, moblant pisos, claus en mà, així com fent petites reformes.
Ha estat treballant especialment en projectes tèxtils i mobles a mida, tant en ferro com amb fusta.

Juntes i mogudes per la sensibilitat de cadascuna, interpretem les necessitats dels nostres clients i desenvolupem cada projecte, ocupant-nos de cada detall i adequant-nos a la personalitat de cadascú.

Sílvia González i Giralt, interiorista amb una llarga trajectòria a diferents sectors. Als seus inicis va formar part de l’equip facultatiu, responsable d’interiorisme de diferents hotels de la costa de Tarragona. Va executar projectes per a locals comercials al sector de la perfumeria, joieria, oci nocturn i restauració.
També ha tingut una llarga experiència al sector de la fusteria, realitzant mobiliari de disseny i espais específics, la qual cosa ha afavorit el seu ampli coneixement en la matèria. Actualment duu a terme projectes d'habitatges particulars, acompleix projectes claus en mà i gestiona l'execució d'obres.

A cada projecte prioritzem la funcionalitat, la practicitat i l'elegància, en un respectuós equilibri amb la intemporalitat, resistint-nos a les modes passatgeres, afegint el màxim confort als nostres clients.