Avís Legal


AVÍS LEGAL
1. DADES IDENTIFICATIUS
AL ESTE DEL EDEN, S.L.
NIF: B62363213
Canet 37, baixos 2ª · 08017 Barcelona
Correu electrònic: info@vitae.cat


2. TERMES GENERALS D'ÚS
L'accés i/o ús d'aquesta pàgina web atribueix la condició d'usuari, que accepta els termes i les condicions generals d'ús per poder utilitzar tots els serveis i informació que es faciliten. Les presents condicions generals dús del portal regulen laccés i la utilització de la pàgina web, incloent els continguts i els serveis posats a disposició dels usuaris. El mer accés o utilització del portal, de tots o part dels seus continguts i serveis significa la plena acceptació de les condicions d'ús presents.
Per informar-te de les dades personals que recaptem i la manera com ho fem pots accedir a la nostra Política de Privadesa.
Aquesta web, per tant, compleix rigorosament amb el RGPD (REGLAMENT (UE) 2016/679 de protecció de dades) i la LSSI-CE la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic. Llei orgànica 3/2018 de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals.

3. RESPONSABILITAT
Tot accés o ús que es pugui fer de la informació que conté, és de l'exclusiva responsabilitat de qui el realitza. Per tant, l'usuari accepta, de forma expressa i sense reserves, que l'accés i la utilització del portal es fa sota la seva responsabilitat única i exclusiva.
L´empresa es reserva la facultat de modificar en qualsevol moment les condicions generals d´ús de la pàgina web. En tot cas, es recomana que consulteu periòdicament aquestes condicions generals d'ús, ja que poden ser modificades.
No es garanteix la disponibilitat contínua i permanent dels serveis, quedant així exonerat de qualsevol responsabilitat per possibles danys i perjudicis causats com a conseqüència de la manca de disponibilitat del servei per motius de força major o errors a les xarxes telemàtiques de transferència de dades , aliens a la seva voluntat, o per desconnexions realitzades per feines de millora o manteniment dels equips i sistemes informàtics. No serà responsable per la interrupció, suspensió o acabament de la informació o serveis.
Així mateix, no es responsabilitza de les possibles omissions, pèrdues dinformació, dades, configuracions, accessos indeguts o vulneració de la confidencialitat que tinguin origen en problemes tècnics, de comunicacions o omissions humanes, causades per tercers o no imputables al portal. Tampoc respondrà dels danys produïts per atacs informàtics o causats per virus que afectin programes informàtics, sistemes de comunicacions o equips utilitzats per la pàgina web però fabricats o facilitats per un tercer. El portal podrà, a la seva sola discreció, denegar, retirar, suspendre i/o bloquejar en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís l'accés a la informació i serveis a aquells usuaris que incompleixin aquestes normes.
Exceptuant els casos que la Llei imposi expressament el contrari, i exclusivament amb la mesura i extensió en què ho imposi, l'aplicació no garanteix ni assumeix cap responsabilitat respecte als possibles danys i perjudicis causats per l'ús i la utilització de la informació, dades i serveis de la web.
En tot cas, el portal exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que es puguin deure a la informació i/o serveis prestats o subministrats per tercers diferents de l'empresa. Tota la responsabilitat serà del tercer ja sigui proveïdor, col·laborador o altre.

4. PROPIETAT INTELECTUAL
L'empresa és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts a la mateixa. Tots els drets estan reservats.
En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de propietat intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, a qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de l'empresa.

5.ENLLAÇOS, BANNERS
En cas que https://vitae.cat inclogui links o enllaços amb altres portals, té una finalitat merament informativa, i no suposa que l'empresa recomani i/o garanteixi aquests portals, sobre els quals no exerceix cap control, ni és responsable dels mateixos.

6. BLOG
En cas que https://vitae.cat tingui un apartat bloc, la finalitat és la difusió dels diferents serveis oferts per l'empresa. El titular de la web no es responsabilitza de les opinions dels usuaris, i es reserva els drets d'esborrar els comentaris que poguessin resultar ofensius o denigrants i bloquejar i impedir els futurs comentaris provinents dels autors dels comentaris esmentats.